Alone II - The Home Recordings Of Rivers Cuomo (CD)

Rivers Cuomo

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Victory On The Hill
  2. I Want To Take You Home Tonight
  3. The Purification Of Water
  4. I Was Scared
  5. Harvard Blues
  6. My Brain Is Working Overtime
  7. I Don´t Want To Let You Go
  8. Oh Jonas
  9. Please Remember
  10. Come To My Pod
  11. Don´t Worry Baby
  12. The Prettiest Girl In The Whole Wide World
  13. Can´t Stop Partying
  14. Paper Face
  15. Walt Disney
  16. I Admire You So Much
  17. My Day Is Coming
  18. Cold And Damp
  19. I´ll Think About You


Utgitt 2008 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 19 Artist Rivers Cuomo
Label Geffen Bestillingsnummer GEFB001234102.2


Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende