Alone Together (CD)

Chet Baker

109,00 10900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Alone Together
  2. How High The Moon
  3. It Never Entered My Mind
  4. `Tis Autumn
  5. If You Could See Me Now
  6. September Song
  7. You`D Be So Nice To Come Home To
  8. Time On My Hands
  9. You And The Night And The Music
  10. Early Morning Mood
  11. I Could Have Danced All Night
  12. Thank Heaven For Little Girls
  13. I Talk To The Trees
  14. Show Me
  15. Alone Together (1955 Version)


Utgitt 2016 Format CD
Sjanger Jazz Antall disker 1
Antall spor 15 Artist Chet Baker
Label Jazz Images Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer 38003