Amazing Grace: American Hymns and Spirituals (CD)

Robert Woods

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. To God Our Strength (Psalm 81)
  2. Come Away To The Skies
  3. Wondrous Love ("What wondrous love is this"), hymn
  4. God is Seen
  5. Hark, I hear the harps eternal - Almjeld, Susan
  6. Bright Canaan
  7. Amazing Grace (Tune: New Britain) - Cock, Christopher
  8. His Voice as the Sound
  9. I Will Arise
  10. Saints Bound for Heaven
  11. Ride On, King Jesus
  12. Poor Mourner - Stalter, Timothy
  13. Swing Low, Sweet Chariot
  14. Dere's No Hidin' Place Down Here - Burrichter, Ronald
  15. My God Is A Rock - Bailey, Wayne
  16. Sometimes I Feel Like A Moanin' Dove
  17. I Got Shoes
  18. Soon One Mornin' - Bailey, Wayne
  19. Same Train
  20. Lord, If I Got My Ticket - Stalter, Timothy


Utgitt 1993 Format CD
Sjanger Klassisk Antall disker 1
Antall spor 20 Artist Jack Renner, Robert Woods
Label Telarc Bestillingsnummer CD80325