Amazing Grace (CD)

George Jones

169,00 16900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Amazing Grace
  2. In the Garden
  3. How Beautiful Heaven Must Be
  4. Why Me Lord
  5. Swing Low, Sweet Chariot
  6. Peace in the Valley
  7. Just a Closer Walk with Thee
  8. Lonesome Valley
  9. What a Friend We Have in Jesus
  10. The Old Rugged Cross
  11. Softly and Tenderly
  12. Great Judgement Morning


Utgitt 2013 Format CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 12 Artist George Jones
Label Welk Records Leverandør Import
Bestillingsnummer WLK783402.2