America I Hear Your Singing (Remastered) (CD)

Frank Sinatra / Bing Crosby / Fred Waring

Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 2-5 dager
Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-


  1. America I Hear You Singing
  2. This Is A Great Country
  3. House I Live In, The
  4. Hills Of Home
  5. This Land Is Your Land
  6. Give Me Your Tired Your Poor
  7. You're A Lucky Fellow Mr. Smith
  8. Home In The Meadow, A
  9. Early American
  10. You Never Had It So Good
  11. Let Us Break Bread Together
  12. Stars And Stripes Forever


Utgitt 1964 Format CD
Sjanger Jazz Antall disker 1
Antall spor 12 Artist Bing Crosby, Frank Sinatra, Frank Sinatra / Bing Crosby / Fred Waring
Label Concord Bestillingsnummer 2728078