American IV: The Man Comes Around (CD)

Johnny Cash

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Man Comes Around, The
  2. Hurt (Quiet)
  3. Give My Love To Rose
  4. Bridge Over Troubled Water
  5. I Hung My Head
  6. First Time Ever I Saw Your Face, The
  7. Personal Jesus
  8. In My Life
  9. Sam Hall
  10. Danny Boy
  11. Desperado
  12. I'm So Lonesome I Could Cry
  13. Streets Of Laredo, The
  14. Tear Stained Letter
  15. We'll Meet Again



Utgitt 2002 Format CD
Sjanger Country Antall spor 15
Artist Johnny Cash Label Lost Highway
Bestillingsnummer LHWY063339.2