American Masters: Bing Crosby Rediscovered - The Soundtrack (CD)

American Masters: Bing Crosby Rediscovered - The Soundtrack (CD)

Bing Crosby

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. I´ve Got A Pocketful of Dreams (rehearsal)
  2. Star Dust
  3. A Fine Romance (with Dixie Lee)
  4. Medley: Mississippi Mud / I Left My Sugar Standing in the Rain (with Harry Barris and Al Rinker)
  5. Wrap Your Troubles in Dreams (outtake)
  6. San Fernando Valley
  7. You´re Just in Love (with Judy Garland)
  8. Moonlight Becomes You
  9. Sweet Leilani
  10. Swinging on a Star
  11. Put it There, Pal (with Bob Hope)
  12. White Christmas
  13. It´s Been a Long, Long Time (featuring Les Paul)
  14. Temptation
  15. Just One More Chance
  16. The Second Time Around
  17. The Oldest Established (with Dean Martin and Frank Sinatra)
  18. Now You Has Jazz (with Louis Armstrong)
  19. Joshua Fit the Battle of Jericho
  20. Medley: I´m Glad I´m Not Young Anymore / I Wish I Were In Love Again (with Maurice Chevalier)
  21. Where the Blue of the Night (Meets the Gold of the Day)
  22. I Surrender Dear


Format CD Sjanger Jazz
Antall disker 1 Antall spor 22
Artist Bing Crosby Label Bing Crosby
Bestillingsnummer BGCYB002200402.2