America's Most Colourful Hillbilly Band: Their Original Recordings (CD)

The Maddox Brothers And Sister Rose

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. George's Playhouse Boogie
  2. Midnight Train
  3. Shimmy Shakin' Daddy
  4. Careless Driver
  5. Move It On Over
  6. Whoa Sailor
  7. Milk Cow Blues
  8. Mean And Wicked Boogie
  9. Brown Eyes
  10. Honky Tonkin'
  11. Time Nor Tide
  12. New Mule Skinner Blues
  13. Philadelphia Lawyer
  14. Sally Let Your Bangs Hang Down
  15. When I Lay My Burden Down
  16. Hangover Blues
  17. Water Baby Boogie
  18. Dark As A Dungeon
  19. Mule Train
  20. Oklahoma Sweetheart Sally Ann
  21. Faded Love
  22. New Step It Up And Go
  23. Pay Me Alimony
  24. I Wish I Was A Single Girl Again
  25. Your Love Light Never Shone
  26. Meanest Man In Town
  27. I Want To Live And Love


Utgitt 1993 Format CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 27 Artist The Maddox Brothers And Sister Rose
Label Import Bestillingsnummer ARH391.2