America's Most Wanted (Malaco) (CD)

Diverse Soul/Funk

299,00 29900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Got To Find The Nerve
  2. Calling For Your Love
  3. Don't Matter To Me
  4. Foot Loose And Fancy Free
  5. I'm Gonna Love You More
  6. We Can Love
  7. I'm Gonna Fall In Love With You
  8. Standing In The Wings Of A Heartache
  9. That's Why
  10. All The Way In Love With You
  11. I Need Your Love
  12. What Do We Have To Lose
  13. Till I Find Some Way
  14. Caught In Your Love Trap
  15. Love To Call Mine
  16. Some Bridges Need Burning
  17. Last Minute Plans
  18. I'm Sending You Back To Him
  19. Get Some Understanding
  20. Kiss And Tell
  21. When We Touch


Utgitt 2006 Format CD
Sjanger Soul Antall disker 1
Antall spor 21 Artist Diverse Soul/Funk
Label Grapevine Bestillingsnummer GRPV3007.2