Among Friends (CD)

The Jeff Healey Band

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. I Would Do Anything For You
  2. Bright Eyes
  3. Pardon My Southern Accent
  4. Out Of Nowhere
  5. Lost
  6. Stardust
  7. Where Are You
  8. Cup Of Coffee
  9. Wrap Your Troubles In Dreams
  10. I Wish I Were Twins
  11. My Buddy
  12. Save Your Sorrow For Tomorrow
  13. Midnight Blue
  14. Limehouse Blues
  15. I'll See You In My Dreams
  16. Blues In Thirds



Utgitt 2002 Format CD
Sjanger Blues Antall disker 1
Antall spor 16 Artist The Jeff Healey Band
Label Stony Plain Leverandør Import
Bestillingsnummer SP1312.2