An Evening Wasted With Tom Lehrer (Live) (CD)

Tom Lehrer

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Poisoning Pigeons in the Park
  2. Bright College Days
  3. A Christmas Carol
  4. The Elements
  5. Oedipus Rex
  6. In Old Mexico
  7. Clementine
  8. It Makes a Fellow Proud to Be a Soldier
  9. She´s My Girl
  10. The Masochism Tango
  11. We Will All Go Together When We Go


Format CD Sjanger Spoken Word
Antall spor 11 Artist Tom Lehrer
Label Import
Bestillingsnummer RPRW6199.2