An Introduction To Jimmy Reed (CD)

Jimmy Reed

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Big Legged Woman
  2. Big Boss Man
  3. If The Four Four Winds Don´t Change
  4. Shame, Shame, Shame
  5. If You Don´t Want Me Baby
  6. I´m Leavin´
  7. When I Woke Up This Morning
  8. I Got To Keep Rolling
  9. Five Years Of Good Lovin´
  10. Cry Before I Go
  11. Life Is Funny
  12. Run Here To Me Baby
  13. When Two People Are In Love
  14. Down At The Grocery Store
  15. Texas So Doggone Big
  16. Poor Country Boy
  17. Poor Country Boy



Utgitt 2006 Format CD
Sjanger Blues Antall disker 1
Antall spor 17 Artist Jimmy Reed
Label Import Bestillingsnummer FUE061603.2