An Introduction To (CD)

An Introduction To (CD)

Hot Chocolate

109,00 10900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. So You Win Again
  2. Put Your Love In Me
  3. Every 's A Winner
  4. I'll Put You Together Again
  5. Mindless Boogie
  6. Going Through The Motions
  7. No Doubt About It
  8. Are You Getting Enough Of What Makes You Happy
  9. Love Me To Sleep
  10. You'll Never Be So Wrong
  11. Girl Crazy
  12. It Started With A Kiss
  13. Chances
  14. What Kinda Boy You Lookin' For (Girl)
  15. Tears On The Telephone
  16. I Gave You My Heart (Didn't I)
  17. You Sexy Thing (2011 Remastered Version)


Utgitt 2017 Format CD
Sjanger Soul Antall disker 1
Antall spor 17 Artist Hot Chocolate
Label Parlophone UK Bestillingsnummer 0190295847036