An Introduction To (CD)

The Animals

109,00 10900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. The House Of The Rising Sun
  2. We've Gotta Get Out Of This Place
  3. Roadrunner
  4. Let The Good Times Roll
  5. Hallelujah I Love Her So
  6. I'm Going To Change The World
  7. Bring It On Home To Me
  8. Worried Life Blues
  9. Baby Let Me Take You Home
  10. For Miss Caulker
  11. I Believe To My Soul
  12. How You've Changed
  13. Don't Let Me Be Misunderstood
  14. It's My Life
  15. Club-A-Go-Go
  16. I'm Crying


Utgitt 2017 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 16 Artist The Animals
Label Parlophone UK Bestillingsnummer 0190295846978