Analog Man - Deluxe Edition (m/DVD) (CD)

Joe Walsh

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Det har gått 20 år siden forrige soloalbum fra Joe Walsh, men med Analog Man er han endelig tilbake. Eagles-gitaristen har denne gang fått med seg den tidligere Electric Light Orchestra-sjefen Jeff Lynne som produsent, mens vi blant de øvrige gjestene på albumet finner svogeren Ringo Starr. Beatles-trommisen bidrar på låta "Lucky That Way", en verdig oppfølger til en av Joe Walshs mest kjente sanger, klassikeren "Life's Been Good" fra 1978. Tittelen Analog Man spiller på hvordan Walsh i en alder av 64 år forsøker å gjøre seg fortrolig med "nyvinninger" som digital innspillingsteknikk og sosiale medier, selvfølgelig med både stikk av alvor og et humoristisk skråblikk - og mengder av fremragende gitarspill.

Deluxe-versjonen av albumet inneholder en DVD med opptak fra den berømte klubben Troubadour i Los Angeles, der Joe og bandet fremfører tre spor fra Analog Man, pluss et intervju.

Sporliste

Disk 1
 1. Analog Man
 2. Wrecking Ball
 3. Lucky That Way
 4. Spanish Dancer
 5. Band Played On
 6. Family
 7. One Day At A Time
 8. Hi-Roller Baby
 9. Funk 50
 10. India
 11. But I Try
 12. Fishbone
Disk 2
 1. Analog Man - Live (DVD)
 2. Lucky That Way - Live (DVD)
 3. Wrecking Ball - Live (DVD)
 4. Interview and Track by Track with Joe Walsh (DVD)

Lyttespor

Produktfakta

Utgitt 2012 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 16 Artist Joe Walsh
Label Fantasy Leverandør Import
Bestillingsnummer FAN33846.2

Anmeldelser