And Here She Is Again (1961-1962) (CD)


249,00 24900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 7-14 dager
Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-


Disk 1
  1. Baby Won´t You Please Come Home
  2. Bye Bye Blues
  3. Please Be Kind
  4. Chicago
  5. Chicago
  6. More Than You Know
  7. Blame It On My Youth
  8. Kansas City
  9. That´s What I Like
  10. I Should Care
  11. You´re Nobody ´Till Somebody Loves You
  12. Lovie Joe
  13. Oh, Lonesome Me
  14. Slowly
  15. Fever
  16. What Do You Want From Me
  17. Heartbreak Hotel
  18. I Just Don´t Understand
  19. His Ring
  20. Could It Be
  21. What Am I Supposed To Do
  22. Let Me Go, Lover!
  23. Moon River
  24. My Last Date (With You)
Disk 2
  1. There´ll Be Some Changes Made
  2. I Was Only Kidding
  3. Make Love To Me
  4. Tell Me, Tell Me
  5. Please Don´t Talk About Me When I´m Gone
  6. C´est Si Bon (It´s So Good)
  7. The Rock And Roll Waltz
  8. Jim Dandy
  9. Thirteen Men
  10. Señor Blues
  11. Inka Dinka Doo
  12. Begin The Beguine
  13. I Really Don´t Want To Know
  14. How Lovely To Be A Woman
  15. The Best Is Yet To Come
  16. I´m In The Mood For Love
  17. Lost Love
  18. I Ain´t Got Nobody (And Nobody Cares For Me)
  19. It Don´t Hurt Anymore
  20. It Do Me So Good
  21. Gimme Love
  22. Let´s Stop Kidding Each Other
  23. Isn´t It Kinda Fun
  24. Willing And Eager
  25. It´s A Grand Night For Singing


Utgitt 2014 Format CD
Sjanger Pop Antall disker 1
Antall spor 49 Artist Ann-Margret
Label Jasmine Records Bestillingsnummer JASCD788