And I Know You Wanna Dance/Whiskey A-Go-Go Revisited (CD)

Johnny Rivers

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Snake
  2. I Can't Help Myself (Sugar Pie Honey Bunch)
  3. You Must Believe
  4. Uptight (Everything's Alright)
  5. Respect
  6. In The Midnight Hour
  7. Secret Agent Man
  8. Every Day I Have To Cry
  9. You've Lost That Lovin' Feelin'
  10. Foolkiller
  11. Run For Your Life
  12. You Dig
  13. CC Rider/Got My Mojo Working
  14. Sunny
  15. It's Too Late
  16. Hard Day's Night
  17. When A Man Loves A Woman
  18. John Lee Hooker


Utgitt 1966 Format CD
Sjanger Pop Antall disker 1
Antall spor 18 Artist Johnny Rivers
Label BGO Bestillingsnummer BGO683