And I Thought About You (CD)

Johnny Hartman

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Mam'selle
  2. To Each His Own
  3. Sunday
  4. Alone
  5. Long Ago And Far Away
  6. I Should Care
  7. Little Girl Blue
  8. But Beautiful
  9. After You've Gone
  10. There's A Lull In My Life
  11. How Long Has This Been Going On
  12. I Thought About You


Utgitt 1959 Format CD
Sjanger Jazz Antall spor 12
Artist Johnny Hartman Label Capitol
Leverandør Import Bestillingsnummer BLUN57456.2