And Their Refinement Of The Decline (2CD)

Stars Of The Lid

299,00 29900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


Disk 1
  1. Dungtitled (In A Major)
  2. Part 1
  3. Part 2
  4. Evil That Never Arrived, The
  5. Apreludes (In C Sharp Major)
  6. Don´t Bother They´re Here
  7. Dopamine Clouds Over Craven Cottage
  8. Even If You´re Never Awake
  9. Even (Out)
  10. Meaningful Moment Through A Meaning, A (less) Process
Disk 2
  1. Another Ballad For Heavy Lids
  2. Daughters Of Quiet Minds, The
  3. Hiberner Toujours
  4. That Finger On Your Temple Is The Barrel Of My Raygun
  5. Humectez La Mouture
  6. Tippy´s Demise
  7. Mouthchew, The
  8. December Hunting For Vegetarian Fuckface



Utgitt 2007 Format 2CD
Sjanger Indierock Antall disker 1
Antall spor 18 Artist Stars Of The Lid
Label Kranky Bestillingsnummer KRANK100