And Them Boys Done Swang (CD)

Electric Boys

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 2-5 dager


  1. Reeferlord
  2. My Heart´s Not For Sale
  3. Father Popcorn´s Magic Oysters
  4. Angel In An Armoured Suit
  5. Ten Thousand Times Goodbye
  6. The House Is Rockin´
  7. Welcome To The High Times
  8. Sometimes U Gotta Go Look For The Car
  9. Put Your Arms Around Me
  10. The Day The Gypsies Came To Town
  11. Rollin´ Down The Road
  12. A Mother Of A Love Story


Utgitt 2011 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 12 Artist Electric Boys
Label Supernova Bestillingsnummer SUPERCD034


Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende