And They Lived Happily Ever After (CD)

Television Personalities

249,00 24900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Games For Boys
  2. Smashing Time
  3. February
  4. Silly Things Lovers Do
  5. John Peel Talks About 14th Floor On Radio One
  6. Mary Anne With The Shaky Hands
  7. You Are Something
  8. Give Me The Gun
  9. A Good And Faithful Servant
  10. Paul Weller And Morrisey Review Aa Sense Of Belonging
  11. I Was A Mod
  12. Sunshine Tomorrow
  13. Why Am I Crying
  14. I Don´t Think I Will Ever Love
  15. Pss1
  16. Another Raing Day In Manchester
  17. What If It´s Raining
  18. John Peel Talks About Part Time Punk On Radio One
  19. Sad Mona Lisa
  20. Girl At The Bus Stop
  21. Harmony In My Head
  22. Round And Round
  23. I Hear A New World
  24. The Visitors


Utgitt 2005 Format CD
Sjanger Punk Antall disker 1
Antall spor 24 Artist Television Personalities
Label Damaged Goods Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer DG245