Angels - Chill Trance Essential (2CD)

Diverse Trance

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.


  1. Love U More
  2. Airwave (Sunset Mix - Rank 1)
  3. Southern Sun (Solarstone Chill Out Mix - Oakenfold)
  4. Cafe del Mar (Michael Woods Remix - Energy 52)
  5. Time of Our Lives (Pvd Time to Chill Mix)
  6. Heaven Will Come (Album Mix - Space Brothers)
  7. Sweetest Dreams (Ambient Mix - Corderoy)
  8. Rame (Slomo Version - Snap)
  9. Surrender (John Palmer's the Sweetest Thing Remix)
  10. Strange World (Tranquilo's Chill Out Mix - Push)
  11. Rapture (Soulside Remix - Iio)
  12. Calling Your Name (Solarstone Chill Out Remix - Libra)
  13. Time Is the Healer (Harry Peat Ambient Remix - Riva)
  14. Madagascar (Michael Woods Chill Out Mix - The Art Of Trance)
  15. Outhouse (Fluffy Mix - Nathan Fake)
  16. Stage One (Blain Sandhag Mix - Space Manoeuvres)
  17. Sleep (Solarstone's 'Afterhours' Mix - Conjure One)
  18. Das Glockenspiel (Schill-Out Fassung)
  19. See Me Here (Acoustic Mix)
  20. Silent Words (Chiller Twist's Sunrise Mix - Jan Johnston)
  21. Troy (The Phoenix From the Flame) (Andi Durrant Remix - Sinead O'Connor)
  22. Janeiro (Chiller Twist Blue Line Remix - Solid Sessions)
  23. Silence (Michael Woods Remix - Delerium feat. Sarah Mclachlan)
  24. Earth
  25. Compass Error (Tarrentella:Redanka Dubbed Version - Atlas)
  26. Magnetic North
  27. Ambient Galaxy (Disco Valley Mix - The Astral Projection)


Utgitt 2004 Format 2CD
Sjanger Dance Antall disker 1
Antall spor 27 Artist Diverse Trance
Label NEWS Bestillingsnummer N541416501260