Animal (CD)

Ke$ha

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Halvparten snakking, halvparten synging, fullstendig fengende. Etter suksessen med singlen "TiK ToK" (som selvfølgelig er med her) gir den L.A.-fødte Nashville-jenta Kesha ut debutalbumet Animal, bestående av 15 snerte electropoplåter med punka energi.

Bak det lekne og bråkjekke førsteintrykket er Kesha først og fremst en dreven historieforteller, noe hun selv kobler til oppveksten med singer/songwriter-moren Pebe Sebert. "Party At A Rich Dude's House" handler om den gang hun kasta opp i skapet til Paris Hilton, "Backstabber" om ei forræderisk venninne, "Kiss And Tell" om kjæresten som var utro med en berømt og her dessverre navnløs poptøs - og ikke minst "Chain Reaction", som beskriver hvordan hun etter et tilfeldig møte med en fyr begynte å se universet på en helt ny måte.

Kesha er medskribent på samtlige låter, sammen med navn som blant andre popveteran Max Martin (Pink, Kelly Clarkson, Britney Spears) og Benny Blanco (Katy Perry, 3OH!3, Spank Rock). Eksekutiv produsent for albumet er Dr. Luke, som har hatt nummer 1-hits med artister som Britney Spears, Katy Perry, Kelly Clarkson, Avril Lavigne og Flo Rida.

Sporliste

 1. Your Love Is My Drug
 2. Tik Tok
 3. Butterscotch
 4. Take It Off
 5. Kiss N Tell
 6. Stephen
 7. Blah Blah Blah - feat. 3OH!3
 8. Hungover
 9. Party At A Rich Dude’s House
 10. Backstabber
 11. Dancing With Tears In My Eyes
 12. Dinosaur
 13. Blind
 14. Boots & Boys
 15. Animal

Lyttespor

Produktfakta

Utgitt 2010 Format CD
Sjanger Pop Antall disker 1
Antall spor 15 Artist Ke$ha
Label RCA Bestillingsnummer 0886976464929

Anmeldelser

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i