Anita Meets The Rhythm Sections (CD)

Anita O'Day

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 12-20 dager


  1. No Soap, No Hope Blues
  2. Speak Low
  3. The Lady Is A Tramp
  4. A Strawberry Moon
  5. The Gypsy In My Soul
  6. Just One Of Those Things
  7. The Man I Love
  8. Frankie And Johnny
  9. Anita´s Blues
  10. I Cover The Waterfront
  11. I Didn´t Know What Time It Was
  12. Let´s Fall In Love
  13. You´re Getting To Be A Habit With Me
  14. From This Moment On
  15. You Don´t Know What Love Is
  16. Medley: There Will Never Be Another You / Just Friends
  17. Who Cares?
  18. Fine And Dandy
  19. As Long As I Live
  20. Beautiful Love
  21. Don´t Be That Way
  22. Let´s Face The Music And Dance
  23. Pick Yourself Up
  24. I Used To Be Color Blind


Format CD Sjanger Jazz
Antall disker 1 Antall spor 24
Artist Anita O'Day Label Fresh Sound
Leverandør Musikklosen Bestillingsnummer FSR581