Anna Själv Tredje - Ny Versjon (CD)

Anna Järvinen

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Finsksvenske Anna Järvinen har mottatt overstrømmende ros for sitt tredje album, en hyllest det er så uendelig enkelt å ta del i. Anna Själv Tredje er nemlig hennes aller beste utgivelse så langt i karrieren, selv etter to flotte album - Jag Fick Feeling (2007) og Man Var Bland Molnen (2009) - som begge ble både kritikerroste og Grammis-nominerte.

Denne gang har 40-åringen blant annet fått med seg indiefavorittene i folkrockbandet Dungen som musikere, og det er en kombinasjon som virkelig får fram det beste i alle parter. Järvinens milde folkpop strekker seg lekent i retning franskklingende chansons, ofte så vakkert at det nesten ikke er til å holde ut, samtidig som hun skiller seg tydelig ut fra den store gruppa av gladtriste, kvinnelige popartister. Anna Själv Tredje har bemerkelsesverdig substans i alle ledd, enten det er i livsbejaende melodier som singlen "Lilla Anna" eller mer sobre "Uppåt framåt på finska" og "Vals för Anna". Selv vokalen, som er både hviskende og ungpikeaktig søt, har en forbløffende styrke i seg - melankolien blir aldri sentimental, bare oppløftende. Den luftige bruken av strykere og akustisk gitar minner selvfølgelig om både Bacharach og fransk 60-tallspop, men mest av alt er Anna Själv Tredje en nydelig oppvisning i tidløs låtskriverkunst og prima håndverk. En absolutt perle av et album.

"Hur man lättar helt enkelt" har blitt erstattet med "Går bredvid".

Sporliste

  1. Uppåt framåt på finska
  2. Lilla Anna
  3. Titta vi flyger
  4. Mer än väl
  5. Vals för Anna
  6. Går bredvid
  7. En sommardag som stängs av
  8. Händer
  9. Regna bort
  10. Ångrar inget

Lyttespor

Produktfakta

Utgitt 2011 Format CD
Sjanger Indierock Antall disker 1
Antall spor 10 Artist Anna Järvinen
Label Stranded Rekords
Bestillingsnummer 2774799

Anmeldelser