Anthology (2CD)

Bryan Adams

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Dobbelt samlealbum med den kanadiske rockerens mest kjente låter. Her er alt fra megahit og powerballade "(Everything I Do) I Do It For You", via favoritter som "Summer Of 69" og "Straight From The Heart", til samarbeid med dance-produsent Chicane.


Disk 1
  1. Remember
  2. Lonely Nights
  3. Straight From The Heart
  4. Cuts Like A Knife
  5. This Time
  6. Run To You
  7. Somebody
  8. Heaven
  9. Summer Of '69
  10. One Night Love Affair
  11. It's Only Love
  12. Heat Of The Night
  13. Hearts On Fire
  14. (Everything I Do) I Do It For You
  15. Can't Stop This Thing We Started
  16. There Will Never Be Another Night
  17. Thought I'd Died And Gone To Heaven
  18. Best Of Me
Disk 2
  1. Please Forgive Me
  2. All For Love
  3. Have You Ever Really Loved A Woman?
  4. Rock Steady (live)
  5. Only Thing That Looks Good On Me Is You
  6. Let's Make A Night To Remember
  7. Star
  8. Back To You (live)
  9. I'm Ready (live)
  10. On A Day Like Today
  11. Cloud Number Nine (Chicane Mix)
  12. Here I Am
  13. This Side Of Paradise
  14. Why Do You Have To Be So Hard To Love
  15. Open Road
  16. 18 Til I Die (live)
  17. When You're Gone - with Melanie C
  18. So Far So Good
  19. I'm Not The Man You Think I Am


Utgitt 2005 Format 2CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 37 Artist Bryan Adams
Label A&M Bestillingsnummer AMB000555602.2


Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende