Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.


Disk 1
  1. I Want A Guy
  2. Buttered Popcorn
  3. Tears, The
  4. Your Heart Belongs To Me
  5. Let Me Go The Right Way
  6. Breath Taking Guy, A
  7. When The Lovelight Starts Shining Through His Eyes
  8. Run Run Run
  9. Where Did Our Love Go
  10. Baby Love
  11. Come See About Me
  12. Stop! In The Name Of Love
  13. Back In My Arms Again
  14. Whisper You Love Me Boy - (single mix)
  15. Mother Dear
  16. Nothing But Heartaches
  17. I Hear A Symphony
  18. My World Is Empty Without You
  19. Love Is Like An Itching In My Heart - (extended mix, previously unreleased)
  20. You Can´t Hurry Love
  21. This Old Heart Of Mine (Is Weak For You)
  22. You Keep Me Hangin´ On - (alternate mix, previously unreleased)
  23. Love Is Here And Now You´re Gone
  24. Happening, The
  25. Things Are Changing
  26. He - (stereo mix, previously unreleased)
Disk 2
  1. Reflections
  2. In And Out Of Love
  3. Forever Came Today
  4. Nitty Gritty, The
  5. Sweet Thing
  6. Some Things You Never Get Used To
  7. Love Child
  8. I´m Gonna Make You Love Me - (with The Temptations)
  9. Try It Baby - (with The Temptations)
  10. I´m Living In Shame - (with The Temptations)
  11. I´ll Try Something New - (with The Temptations)
  12. Composer, The
  13. No Matter What Sign You Are
  14. Someday We´ll Be Together - (alternate mix, previously unreleased)
  15. Hard Day´s Night, A
  16. It Makes No Difference Now
  17. Ain´t That Good News
  18. Bewitched, Bothered And Bewildered
  19. Whistle While You Work - (alternate mix, previously unreleased)
  20. If A Girl Isn´t Pretty
  21. Where Do I Go / Good Morning Starshine
  22. Can´t Take My Eyes Off Of You
  23. Rhythm Of Life - (with The Temptations)
  24. Impossible Dream, The - (live)



Utgitt 2001 Format 2CD
Sjanger Soul Antall spor 50
Artist Diana Ross & The Supremes Label Motown
Leverandør Universal Music Bestillingsnummer 0164092