Anthology (2CD)

Jim Reeves

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.


Disk 1
  1. Mexican Joe
  2. Bimbo
  3. Beatin' On A Ding Dong' Penny Candy
  4. Drinking Tequilla
  5. Yonder Comes A Sucker
  6. According To My Heart
  7. Waiting For A Train
  8. Four Walls
  9. Two Shadows
  10. On Your Window
  11. Blue Boy
  12. It Is No Secret
  13. Billy Bayou
  14. Home
  15. He'll Have To Go
  16. I'm Gettin' Better
  17. I Know One
  18. I Missed Me
  19. Am I Losing You
  20. Blizzard
Disk 2
  1. Losing Your Love
  2. Adios Amigo
  3. I'm Gonna Change Everything
  4. Is This Me
  5. Guilty
  6. Welcome To My World
  7. Love Is No Excuse
  8. I Guess I'm Crazy
  9. I Won't Forget You
  10. This Is It
  11. Is It Really Over
  12. Snow Flake
  13. Distant Drums
  14. Blue Side Of Lonesome
  15. I Won't Come In Whilst He's There
  16. I Heard A Heart Break Last Night
  17. That's When I See The Blues In Your Pretty Brown Eyes When Y
  18. When Two Worlds Collide
  19. Angels Don't Lie



Utgitt 2003 Format 2CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 39 Artist Jim Reeves
Label Import Leverandør Import
Bestillingsnummer RCA54849.2