Anthology (2CD)

Bobby Womack

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.


Disk 1
  1. I´m A Midnight Mover
  2. Broadway Walk
  3. What Is This
  4. I´m In Love
  5. Somebody Special
  6. What You Gonna Do (When Your Love Is Gone)
  7. How I Miss You Baby
  8. More Than I Can Stand
  9. I Can´t Take It Like A Man
  10. Laughing And Clowning - (live, with Percy Mayfield)
  11. It´s Gonna Rain
  12. Fly Me To The Moon (In Other Words)
  13. I Left My Heart In San Francisco
  14. Arkansas State Prison
  15. Come L´Amore
  16. Give It Back, (If You Don´t Want My Love)
  17. That´s The Way I Feel About ´Cha - (with Peace)
  18. Communication
  19. I Can Understand It
  20. Woman´s Gotta Have It
  21. Sweet Caroline (Good Times Never Seemed So Good)
  22. Harry Hippie - (with Peace)
  23. The Preacher / More Than I Can Stand - (live)
Disk 2
  1. Nobody Wants You When You´re Down And Out
  2. Across 110th Street - (with Peace)
  3. Fact Of Life / He´ll Be There When The Sun Goes Down
  4. I´m Through Trying To Prove My Love To You
  5. If You Can´t Give Her Love, Give Her Up
  6. Holdin´ On To My Baby´s Love
  7. That´s Heaven To Me
  8. Lookin´ For A Love
  9. I Don´t Wanna Be Hurt By Ya Again
  10. You´re Welcome, Stop On By
  11. Interlude #1 / I Don´t Know
  12. Put Something Down On It, (If You Want My Love)
  13. Check It Out
  14. It´s All Over Now - (with Bill Withers)
  15. Tarnished Rings - (with Friendly Womack Sr.)
  16. Trust In Me
  17. Everything´s Gonna Be Alright
  18. Where There´s A Will, There´s A Way
  19. Love Ain´t Something You Can Get For Free
  20. Daylight
  21. Jealous Love



Utgitt 2003 Format 2CD
Sjanger Soul Antall disker 1
Antall spor 44 Artist Bobby Womack
Label Capitol Leverandør Warner Music
Bestillingsnummer 72435902992