Any Way That You Want Me (CD)

Evie Sands

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Crazy Annie
  2. But You Know I Love You
  3. I'll Never Be Alone Again
  4. Any Way That You Want Me
  5. Close Your Eyes Cross Your Fingers
  6. It's This I Am
  7. Shadow Of The Evening
  8. Take Me For A Little While
  9. Until It's Time For You To Go
  10. I'll Hold Out My Hand
  11. Carolina In My Mind
  12. One Fine Summer Morning
  13. Maybe Tomorrow


Utgitt 1969 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 13 Artist Evie Sands
Label Rev-Ola / Cherry Red Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer CRREV118