Archive (CD)

Jimmy Webb

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. P.F. Sloan
  2. Love Song
  3. Three Songs: Let It Be Me/Never My Love/I Wanna Be Free
  4. Met Her on a Plane
  5. All My Love´s Laughter
  6. One Lady
  7. If Ships Were Made to Sail
  8. Galveston
  9. Once in the Morning
  10. When Can Brown Begin
  11. Piano
  12. Highwayman
  13. Christian No
  14. Where the Universes Are
  15. The Moon Is a Harsh Mistress
  16. Just This One Time
  17. Feet in the Sunshine
  18. Lady Fits Her Blue Jeans
  19. Crying in My Sleep
  20. Land´s End/ Asleep On The Wind


Utgitt 1999 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 20 Artist Jimmy Webb
Label Import Bestillingsnummer WBUK832063.2