Archive Series (CD)

John Holt

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Baby I'm A Want You
  2. Stealing Stealing Stealing
  3. My Desire
  4. Never Never Never
  5. Killing Me Softly With Her Song
  6. Stoned Out Of My Life
  7. Help Me Make It Through The Night
  8. I Will
  9. I'll Be Lonely
  10. I'd Love You To Want Me
  11. My Satisfaction
  12. Wooden Heart
  13. Which Way You Going Baby
  14. Rainy Night In Georgia
  15. Tide Is High, The
  16. You Baby
  17. Everybody's Talkin'
  18. Doctor Love
  19. Just The Way You Are
  20. You'll Never Find Another Love Like Mine


Format CD Sjanger Reggae
Antall spor 20 Artist John Holt
Label Rialto Bestillingsnummer RM212CD