Are You Hep To The Jive?: 22 Sensational Tracks (CD)

Cab Calloway

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Boo-Wah Boo-Wah
  2. Are You All Reet?
  3. Hey Now, Hey Now
  4. Everybody Eats When They Come To My House
  5. Are You Hep To The Jive?
  6. Calloway Boogie, The
  7. Hep Cat´s Love Song
  8. Papa´s In Bed With His Britches On
  9. What´s Buzzin´ Cousin - (prev. unreleased)
  10. Twee-Twee-Tweet
  11. Come On With The "Come On"
  12. Chant Of The Jungle - (previously unreleased)
  13. I Want To Rock
  14. Oh! Gram´pa
  15. Jungle King (You Ain´t A Doggone Thing), The
  16. Don´t Falter At The Alter
  17. Who´s Yehoodi?
  18. Chicken Ain´t Nothin´ But A Bird, A
  19. Tarzan Of Harlem
  20. Minnie The Moocher
  21. Boog It
  22. Foo A Little Bally-Hoo



Utgitt 1994 Format CD
Sjanger Jazz Antall spor 22
Artist Cab Calloway Label Import
Leverandør Import Bestillingsnummer SBMK723304.2