179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Won't Be Long
  2. Over The Rainbow
  3. Love Is The Only Thing
  4. Sweet Lover
  5. All Night Long
  6. Who Needs You
  7. Right Now
  8. Are You Sure
  9. Maybe I'm A Fool
  10. It Ain't Necessarily So
  11. Blue By Myself
  12. Today I Sing The Blues
  13. Rock A Bye Your Baby With A Dixie Melody (bonus track)
  14. It's So Heartbreakin' (bonus track)
  15. Just For You (bonus track)
  16. Operation Heartbreak (bonus track)



Utgitt 1961 Format CD
Sjanger Soul Antall disker 1
Antall spor 16 Artist Aretha Franklin
Label Blue Label/SPV Bestillingsnummer IMT8041390.2