Arrow Pierce My Heart (CD)

The Bonnevilles

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. No Law In Lurgan
  2. My Dark Heart
  3. The Whiskey Lingers
  4. The Electric Company
  5. Arrow Pierce My Heart
  6. Eggs And Bread
  7. I Dreamt Of The Dead
  8. I´ve Come Too Far For Love To Die
  9. Erotica Laguna Lurgana
  10. The Man With The X Shaped Scar On His Cheek
  11. Those Little Lies
  12. Learning To Cope
  13. Who Do I Have To Kill To Get Out Of Here?


Utgitt 2016 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 13 Artist The Bonnevilles
Label Alive Records Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer ALIVE01802