As Good As It Gets (CD)

Buddy Guy

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Poison Ivy (previously unreleased)
  2. One Room Country Shack
  3. Things I Used To Do, The (live)
  4. Fever, (You Give Me) (live)
  5. 24 Hours Of The Day (live)
  6. You Were Wrong (live)
  7. Sweet Little Angel
  8. You Got A Hole In Your Soul (previously unreleased)
  9. Slow Blues (live, instrumental, previously unreleased)
  10. Dream, The (previously unreleased)
  11. I'm Ready
  12. My Time After Awhile
  13. Come See About Me
  14. Stormy Monday Blues (live) - Junior Wells



Utgitt 1998 Format CD
Sjanger Blues Antall spor 14
Artist Buddy Guy Label Vanguard
Leverandør Border Music Norway AS Bestillingsnummer VCD 79509