As The Eternal Cowboy (CD)

Against Me!

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. T.S.R. (This Shit Rules)
  2. Cliche Guevara
  3. Mutiny On The Electronic Bay
  4. Sink Florida Sink
  5. Slurring The Rhythms
  6. Rice And Bread
  7. Brief Yet Triumphant Intermission
  8. Unsubstantiated Rumors Are Good Enough For Me (To Base My Li
  9. You Look Like I Need A Drink
  10. Turn Those Clapping Hands Into Angry Balled Fists
  11. Cavalier Eternal



Utgitt 2003 Format CD
Sjanger Punk Antall disker 1
Antall spor 11 Artist Against Me!
Label Fat Wreck Chords Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer FAT6672