As The Palaces Burn - 10th Anniversary Edition (CD)

Lamb Of God

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Ruin
  2. As The Palaces Burn
  3. Purified
  4. 11th Hour
  5. For Your Malice
  6. Boot Scraper
  7. A Devil In God´s Country
  8. In Defense Of Our Good Name
  9. Blood Junkie
  10. Vigil
  11. Ruin (previously unreleased demo)
  12. As the Palaces Burn (previously unreleased demo)
  13. Blood Junkie (previously unreleased demo)


Utgitt 2003 Format CD
Sjanger Metal Antall disker 1
Antall spor 14 Artist Lamb Of God
Label Razor & Tie Leverandør Import
Bestillingsnummer RAZ83540.2


Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i