As Time Goes By: The Great American Songbook Vol. 2 (CD)

Rod Stewart

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Time After Time
  2. I´m in the Mood for Love
  3. Don´t Get Around Much Anymore
  4. Bewitched, Bothered & Bewildered
  5. ´Till There Was You
  6. Until the Real Thing Comes Along
  7. Where or When
  8. Smile
  9. My Heart Stood Still
  10. Someone to Watch Over Me
  11. As Time Goes By
  12. I Only Have Eyes for You
  13. Crazy She Calls Me
  14. Our Love Is Here to Stay



Utgitt 2003 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 14 Artist Rod Stewart
Label J Records Bestillingsnummer IMT1076380.2