As Time Goes By (CD)

Alice Babs

Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 12-20 dager
Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-


  1. Stormy Monday
  2. I Didn´t Know About You
  3. How Deep Is The Ocean
  4. No Words Blues
  5. Can´t We Be Friends
  6. Cottage For Sale
  7. Love Is Here To Stay
  8. The Lady´s In Love Woth You
  9. Many Tears Ago
  10. If I Could Be With You The Hour Tonight
  11. If I Where Eve
  12. More Understanding Than A Man
  13. Flamingo
  14. As Time Goes By



Utgitt 2009 Format CD
Sjanger Pop Antall disker 1
Antall spor 14 Artist Alice Babs
Label VAX Records Bestillingsnummer VAX1008