Ask A Woman Who Knows (CD)

Natalie Cole

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 2-5 dager


  1. I Haven´t Got Anything Better To Do
  2. Tell Me About It
  3. Ask A Woman Who Knows
  4. It´s Crazy
  5. You´re Mine Too
  6. So Many Stars
  7. I Told You So
  8. Soon
  9. I´m Glad There Is You
  10. Better Than Anything
  11. Music That Makes Me Dance, The
  12. Calling You
  13. My Baby Just Cares For Me
  14. I've Got Just About Everything (bonus track)
  15. Tell Me All About It (remix edit)



Utgitt 2002 Format CD
Sjanger Pop Antall spor 15
Artist Natalie Cole Label Verve
Leverandør Universal Music Bestillingsnummer 5899152