Ass Cobra (Expanded & Remastered) (CD)

Turboneger

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
To år før Turbonegers kommersielle gjennombrudd med storverket Apocalypse Dudes i 1998, ga bandet ut albumet som gjorde dem til vaskeekte kulthelter. Ass Cobra er en musikalsk genistrek tuftet på punk og dynket i en herlig smørje av rocka gitarriff, homoerotikk, politisk ukorrekthet og glimrende låtskriving.

På sitt beintøffe tredjealbum leverer de denimkledte rockeambassadørene noen av karrierens beste låter, som "Denim Demon," "Bad Mongo", "I Got Erection" og "Sailorman", i tillegg til coverlåtene "Raggare Is A Bunch Of Motherfuckers" (opprinnelig gjort av svenske Rune Kids) og "Mobile Home" (av San Francisco-punkerne The Lewd). Dette er et album omtrent like fintfølende som det Pet Sounds-inspirerte coveret skulle tilsi - altså ikke i det hele tatt.

Denne remastrede utgaven av albumet inneholder to bonusspor; "Screwed & Tattooed" og en versjon av The Dicks' "Young Boys Feet".

Sporliste

 1. A Dazzling Display Of Talent
 2. The Midnight NAMBLA
 3. Deathtime
 4. Black Rabbit
 5. Denim Demon
 6. Bad Mongo
 7. Mobile Home
 8. I Got Erection
 9. Just Flesh
 10. Hobbit Motherfuckers
 11. Sailor Man
 12. Turbonegro Hate The Kids
 13. Imorgen Skal Eg Daue
 14. Raggare Is A Bunch Of Motherfuckers
 15. Screwed & Tattooed (bonus track)
 16. Young Boys Feet (The Dicks) (bonus track)

Lyttespor

Produktfakta

Utgitt 1996 Format CD
Sjanger Punk Antall disker 1
Antall spor 16 Artist Turboneger
Label Scandinavian Leather Recordings Leverandør Universal Music
Bestillingsnummer SLCD004

Anmeldelser