At 89 (CD)

Pete Seeger

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Nameless Banjo Riff
  2. False From True
  3. Now We Sit Us Down
  4. Pete´s Greeting
  5. Visions Of Children
  6. Wonderful Friends
  7. Water Is Wide, The
  8. Pete Talks About Clearwater
  9. Long Haul
  10. Throw Away That Shad Net (How Are We Gonna Save Tomorrow?)
  11. Song Of The World´s Last Whale
  12. First Settlers, The
  13. D Minor Flourish/Cindy, The
  14. Pete´s Intro To "If It Can´t Be Reduced"
  15. If It Can´t Be Reduced
  16. Spring Fever
  17. Pete Speaks About World War II
  18. When I Was Most Beautiful
  19. Bach At Treblinka
  20. We Will Love Or We Will Perish
  21. Story Of "Tzena, Tzena, Tzena", The
  22. Tzena, Tzena, Tzena
  23. One Percent Phosphorous Banjo Riff
  24. Pete Speaks About Involvment
  25. Or Else! (One-a These Days)
  26. Waist Deep In The Big Muddy
  27. Little Fat Baby
  28. Arrange And Re-Arrange
  29. Alleluya
  30. Pete´s Extroduction
  31. If This World Survives
  32. How Soon?



Utgitt 2008 Format CD
Sjanger Pop Antall disker 1
Antall spor 32 Artist Pete Seeger
Label Appleseed Bestillingsnummer APLE1113.2