At Carnegie Hall (2CD)

Tony Bennett

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.


Disk 1
  1. Introduction / Lullaby Of Broadway
  2. Just In Time
  3. All The Things You Are
  4. Fascinating Rhythm
  5. Stranger In Paradise
  6. Our Love Is Here To Stay
  7. Love Look Away
  8. Climb Ev´ry Mountain
  9. Put On A Happy Face / Comes Once In A Lifetime
  10. My Ship
  11. Speak Low
  12. Lost In The Stars
  13. Always
  14. Anything Goes
  15. Ol´ Man River
  16. Lazy Afternoon
  17. Sometimes I´m Happy
  18. Have I Told You Lately?
  19. That Old Black Magic
  20. A Sleepin´ Bee
  21. I´ve Got The World On A String
  22. What Good Does It Do
  23. One For My Baby
Disk 2
  1. This Could Be The Start Of Something Big
  2. Without A Song
  3. Toot Toot Tootsie (Goodbye)
  4. It Amazes Me
  5. The Rules Of The Road
  6. Firefly
  7. The Best Is Yet To Come
  8. In San Francisco, (I Left My Heart)
  9. How About You, (I Like New York In June) / April In Paris
  10. Chicago (That Toddlin´ Town)
  11. Solitude
  12. I´m Just A Lucky So And So
  13. Taking A Chance On Love
  14. My Heart Tells Me (Should I Believe My Heart?)
  15. Pennies From Heaven
  16. Rags To Riches
  17. Blue Velvet
  18. Smile
  19. Because Of You
  20. Sing You Sinners
  21. De Glory Road


Format 2CD Sjanger Jazz
Antall spor 44 Artist Tony Bennett
Label Import Bestillingsnummer CBS64609