At His Very Best (CD)

Engelbert Humperdinck (Pop)

109,00 10900
Sendes vanligvis innen 2-5 dager


  1. How To Win Your Love
  2. Strangers In The Night
  3. Dance The Night Away
  4. Sometimes When We Touch
  5. Nothing In The World
  6. A Little More Time
  7. Don't Tell Me You Love Me
  8. You're What Love Should Be
  9. Release Me
  10. The Way It Used To Be
  11. A Man Without Love
  12. Spanish Eyes
  13. Quando Quando Quando
  14. There's A Kind Of Hush
  15. Les Bicyclettes De Belsize
  16. There Goes My Everything
  17. Ten Guitars
  18. Winter World Easy Of Love
  19. Am I That Easy To Forget
  20. The Last Waltz



Utgitt 2000 Format CD
Sjanger Pop Antall spor 20
Artist Engelbert Humperdinck (Pop) Label TV Marketing
Leverandør Universal Music Bestillingsnummer 8449742