Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.


Disk 1
  1. Flying Down To Rio - (previously unreleased)
  2. Needle In A Haystack, A
  3. Night And Day
  4. Continental, The
  5. No Strings (I´m Fancy Free)
  6. Isn´t This A Lovely Day (To Be Caught In The Rain)?
  7. Top Hat, White Tie And Tails
  8. Cheek To Cheek
  9. Let´s Begin - (previously unreleased)
  10. I´ll Be Hard To Handle - (previously unreleased)
  11. I Won´t Dance - (previously unreleased)
  12. I´m Putting All My Eggs In One Basket - (previously unreleased)
  13. Let´s Face The Music And Dance
  14. I´d Rather Lead A Band - (previously unreleased)
  15. Let Yourself Go - (previously unreleased)
Disk 2
  1. Pick Yourself Up
  2. Way You Look Tonight, The
  3. Waltz In Swing Time - (instrumental)
  4. Fine Romance, A
  5. Bojangles Of Harlem
  6. Never Gonna Dance
  7. I Can´t Be Bothered Now
  8. Foggy Day, A
  9. Nice Work If You Can Get It
  10. Things Are Looking Up
  11. Slap That Bass
  12. Beginner´s Luck, (I´ve Got)
  13. They All Laughed - (extended chorus)
  14. Let´s Call The Whole Thing Off
  15. They Can´t Take That Away From Me - (alternate version)
  16. Shall We Dance
  17. I Used To Be Color Blind - (previously unreleased)
  18. Yam, The - (previously unreleased)
  19. Change Partners - (previously unreleased)
  20. One For My Baby (And One More For The Road)


Format 2CD Sjanger Jazz
Antall spor 35 Artist Fred Astaire & Ginger Rogers
Label Import Bestillingsnummer RHI72957