At The Bunkhouse (CD)

Sonny Terry & Brownie McGhee

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Ride and Roll
  2. Love, truth and confidence
  3. Miss Ida B.
  4. Baby, I got my mind off you
  5. I'll be anything
  6. Don't pity me
  7. Whoee, whoee
  8. I gotta look under you hood
  9. C'mon if you're comin'
  10. Burnt child afraid of fire
  11. Amen


Utgitt 1999 Format CD
Antall spor 11 Artist Sonny Terry & Brownie McGhee
Label BGO Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer BGOCD443