At The Moment Of Our Most Needing (CD)

Rock Plaza Central

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Oh I Can
  2. A Mule On Fire
  3. (Don´t You Believe The Words Of ) Handsome Men
  4. O Lord, How Many Are My Foes
  5. (The World Is) Good Enough
  6. Country C
  7. Them That Are Good And Them That Are Bad
  8. The Wrong Side Of The Right
  9. Holy Rider
  10. The Long Dead March
  11. We Are Full Of Light (That Blinds Us At The Moment Of Our Most Needing)
  12. Wherever You Are, I´m Home
  13. The Hot Blind Earth


Utgitt 2009 Format CD
Sjanger Indierock Antall disker 1
Antall spor 13 Artist Rock Plaza Central
Label Paper Bag Leverandør Import
Bestillingsnummer PPBG44.2


Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende