At The Whisky A Go-Go / Here We A Go Go Again! (CD)

Johnny Rivers

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Memphis
  2. It Won't Happen With Me
  3. Oh Lonesome Me
  4. Lawdy Miss Clawdy
  5. Whisky A Go Go
  6. Walking The Dog
  7. Brown Eyed Handsome Man
  8. You Can Have Her (I Don't Wan't Her)
  9. Multiplication
  10. MEDLEY: La Bamba/Twist And Shout
  11. Maybellene
  12. Dang Me
  13. Hello Josephine
  14. Hi Heel Sneakers
  15. Can't Buy Me Love
  16. I've Got A Woman
  17. Baby What You Want Me To Do
  18. Midnight Special
  19. Roll Over Beethoven
  20. Walk Myself On Home
  21. Johnny B. Goode
  22. Whole Lotta Shakin' Goin On


Utgitt 1995 Format CD
Sjanger Pop Antall spor 22
Artist Johnny Rivers Label BGO
Leverandør Border Music Norway AS Bestillingsnummer BGOCD241