Atlanta Soul (CD)

Diverse Soul/Funk

299,00 29900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Seven Day Lover
  2. Lovin' On Borrowed Time
  3. Let's Take A Look At Our Life
  4. Shadow Of Another Man's Love
  5. You Hurt So Good
  6. Soldier's Prayer
  7. You Can't Stop A Woman
  8. Things That A Lady Ain't Supposed To Do
  9. Share What You Got
  10. Burning Up For Your Love
  11. It Sure Would Be Nice
  12. Thinkin' About The Good Times
  13. Ask My Heart
  14. It's Not A Hurting Thing
  15. Your Sign Is A Good Sign
  16. That's What Girls Are Made For
  17. Purple Haze
  18. Malnutrition
  19. What Do You Want
  20. Shocker


Utgitt 2003 Format CD
Sjanger Soul Antall disker 1
Antall spor 20 Artist Diverse Soul/Funk
Label Grapevine Leverandør Import
Bestillingsnummer GRPV3009.2